fbpx Ga naar hoofdinhoud
Telefoon: 071 3419013    |   Email: info@culvita.nl    

Culvita en Van Egmond: Samen sterk!

In 2022 is Culvita gefuseerd met Van Egmond Potgrond. Het doel van deze fusie is om een toekomstbestendige organisatie neer te zetten waarin beide bedrijven zich verder kunnen ontwikkelen en de kwaliteit van de producten en diensten verder kunnen worden geoptimaliseerd. Lees meer.

Veelzijdige partner

Met een grote diversiteit aan potgrondproducten speelt Culvita in op vragen uit de markt. Onze kernwaarden: hoogwaardige kwaliteit, gemak, effectiviteit en maatwerk staan bij ons hoog in het vaandel. En natuurlijk: afspraak is afspraak. Culvita is uw veelzijdige partner in de dynamische groene markt.

Toegevoegde waarde

Naast een uitgebreid potgrondassortiment levert Culvita een breed gamma meststoffen en andere benodigdheden. Wij zorgen ervoor dat u het juiste product krijgt, geschikt voor het beoogde doel. Zo is bijvoorbeeld nieuwe aanplant zeer gevoelig.

De unieke samenstelling van Culvita aanplantgrond met toevoeging van het door ons ontwikkelde organische Rhizoplus zorgt voor een optimale groeiomgeving. Bovendien krijgt het wortelgestel de kans optimaal te groeien.

Nieuw: Potgrond veenvrij

Eenvoudig bestellen en snel geleverd!

Culvita levert alle producten uit voorraad. Dat zorgt ervoor dat wij supersnel kunnen leveren aan hoveniers, kwekerijen, groothandels en tuincentra. Wij zijn u graag van dienst!

Back To Top